top of page

Sales Assistent

Location

Hengelo, Netherlands

Employment type

Part-time

Vacature Sales Assistent bij SmartGrid

Over SmartGrid

Heb jij een beeld bij de energietransitie waar wij op dit moment middenin zitten? Lees dan vooral verder! SmartGrid is het gevolg van een inspirerende visie om tot de oplossing voor de huidige beperkingen in het energienetwerk te komen. Opgericht in 2019 door Kees Koolen, oprichter en voormalig CEO van Booking.com, is SmartGrid onderdeel van Koolen Industries.

SmartGrid ontwikkelt volledige autonome energieopslagsystemen op basis van schone, schaalbare en veilige techniek. In deze groeiende en dynamische markt is ons team van engineers, in combinatie met de volledige productie in de regio, in staat om snel en flexibel op marktvragen in te spelen.


Als onderdeel van de Koolen Industries Groep spelen we ook een belangrijke rol in bredere projecten in de wereld van o.a. schone en hernieuwbare energie, in combinatie met eigen laadpalen, zonnepanelen en andere elektromechanische systemen.


Wat ga je doen?

Jij bent het vaste aanspreekpunt van ons Sales Team en houd je bezig met alle backoffice werkzaamheden en administratieve werkzaamheden. De functie Sales assistent is een functie waarbij je veel aan het schakelen bent. Je bent het centrale aanspreekpunt voor leveranciers, distributeurs, klanten en natuurlijk jouw eigen collega’s. Het doel van jouw functie is het zelfstandig en proactief ontzorgen van het Sales team. En daarbij ondersteun je de Sales coördinator met alle backoffice werkzaamheden zoals maken van offertes, administratie rondom ons ERP systeem. Je draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent samen met je collega’s ambassadeur van de organisatie.


Wie ben jij?

Ter uitbreiding van ons Sales team zoeken wij een Sales assistent. Communiceer jij makkelijk, werk je nauwkeurig en ben jij de steun en toeverlaat aan ons Sales team. Dan is dit jouw functie. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde MBO-diploma. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol is een pré.


Wat bieden wij?

Bij SmartGrid krijg je de kans om jouw talent én passie in te zetten voor iets wat er echt toe doet: de transitie naar een toekomst vol duurzame energie.


Maar ook:

• Een goed salaris (passend bij jouw kennis, kunde en ervaring);

• Een dienstverband voor 24 uren per week;

• De mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen;

• Een afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief;

• Een fijne inspirerende werkomgeving met een hecht team.


bottom of page