Festivals en Evenementen

Ontdek hoe wij uw evenementen duurzamer, kosteneffectiever en milieuvriendelijker kunnen maken.

Consument-gedreven

Steeds meer consumenten worden zich bewust van hun impact op het milieu. En naast de druk van de consument om te verduurzamen bevordert nationaal beleid, zoals het Energieakkoord voor duurzame groei, de transitie naar schone energie. Kortom: van alle kanten wordt de druk om te verduurzamen steeds groter.

Hoe vervang je de Diesel Generator

Tijdelijke evenementen brengen unieke uitdagingen met zich mee. Mobiele energieopslagsystemen zijn een geweldig alternatief voor traditionele oplossingen.

Maatwerk oplossingen

Pas de energieproductie en -distributie aan op basis van specifieke evenementbehoeften, verminder piekbelastingen en zorg voor een stabiele stroomvoorziening.

Modulair en schaalbaar

Onze systemen zijn modulair ontworpen, waardoor schaalbaarheid wordt gegarandeerd voor evenementen van elke omvang.

Slimme software-integratie

Geniet van de intelligentie van de eigen software van SmartGrid, die inzichten op afstand en optimaal beheer van de stroomvoorziening biedt.

Duurzaamheid eerst

Stroomuitdagingen voor evenementen

Vooruitgang op het gebied van duurzaamheidsplanning: Een typisch grootschalig festival, dat meerdere dagen beslaat, kan tot 50.000 liter diesel per editie verbruiken, wat meer dan 130.000 kg lokale CO2-uitstoot genereert.

Case Study Kermis Hengelo

Dankzij onze energieopslagsystemen is de Kermis in Hengelo al een paar jaar emissievrij.

Play Video

EV-oplaadmogelijkheden voor moderne evenementen

Naarmate elektrische voertuigen steeds gangbaarder worden, groeit de behoefte aan toegankelijke oplaadmogelijkheden op evenementen. De krachtige uitgangskarakteristieken, schaalbare capaciteit en optionele snelladers van SmartGrid spelen naadloos in op deze vraag. Vergroot de aantrekkingskracht van uw evenement door probleemloze oplaadervaringen te bieden voor gebruikers van elektrische voertuigen.

Duurzaam investeren, Slim rendement

Investeren in duurzaamheid gaat niet alleen over het redden van de planeet; het is een strategische zet die financieel rendabel is. Doormiddel van subsidies, energiehandel en verbeterde efficiëntie kan je terugverdientijd erg kort zijn. 

Download de Festivals & Evenementen Whitepaper

In deze brochure duiken we in de wereld van duurzame evenementen.

Scroll to Top
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Door het invullen van dit veld ga je akkoord met de algemene voorwaarden.