Een onderneming uit de Koolen Industries groep

SmartGrid is onderdeel van de Koolen Industries groep, een collectief van ruim 25 toonaangevende organisaties die samenwerken om de energietransitie te realiseren.

Opgericht door Koolen Industries

SmartGrid is opgericht door Koolen Industries om opslagoplossingen te leveren als onderdeel van het doel van de groep om van schone energie het nieuwe normaal voor iedereen te maken.

Over Koolen Industries

Koolen Industries is in 2019 opgericht door ondernemer en investeerder Kees Koolen met als doel de snelle transitie naar schone, duurzame energie te realiseren.

Tegenwoordig heeft Koolen Industries aandelen in meer dan 25 toonaangevende organisaties binnen de schone energiesector. Van generatie tot toepassing, en verder.

Koolen Industries heeft het ambitieuze plan om de komende vijf jaar de toonaangevende leverancier van full-service schone energieoplossingen te worden via haar innovatieve ‘one-stop-shop’-model.

“Opslagsystemen zijn een essentieel onderdeel van de energietransitie, omdat ze energieopwekking koppelen aan energieverbruik. SmartGrid blinkt uit in het leveren van grootschalige stationaire en mobiele toepassingen die veilige, flexibele en zeer betrouwbare opslagcapaciteit bieden, met relatief korte levertijden. “

Kees Koolen
CEO en oprichter Koolen Industries

De voordelen voor onze klanten

Als SmartGrid-klant profiteert u op verschillende manieren van onze verbinding met de grotere Koolen Industries-groep:

Deskundig advies

Er zijn honderden experts op het gebied van schone energie binnen de bedrijven van de groep waarmee we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze oplossingen altijd baanbrekend zijn.

Kostenefficiënt

Lokale productie en interne samenwerkingsnetwerken helpen ons productieprocessen te stroomlijnen en de projectoplevering te versnellen.

Volledige service

Heeft u een volledig geïntegreerde oplossing nodig die opslag, mobiliteit en technologie met elkaar verbindt? Wij kunnen samenwerken met andere groepsmaatschappijen en dit waarmaken.

SmartGrid en de schone energiemissie van Koolen Industries

Play Video
Scroll to Top