Energieopslagsysteem uit Nederland

Made in Hengelo, op de duurzame Cleantech Campus the Green Box.

Gemaakt door Nederlanders voor de Nederlandse markt.

Niemand kent ons eigen netsysteem en de nationale wet- en regelgeving beter dan wijzelf.

Duurzaamheid

Door eigen productie te hebben, behouden we de controle over de manier van produceren. Er is transparantie mogelijk over het productieproces, inclusief het post-productie testen en opladen met groene energie.

Vermindering uitstoot

Veel producten die in Nederland verkocht worden ziijn "Made in China". Maar deze lange transportroute zorgt voor veel uitstoot. Door het product zo dicht mogelijk bij de eindbestemming te maken, wordt de uitstoot al snel verminderd.

Economie en banen

Lokaal produceren heeft natuurlijk ook als voordeel dat we de lokale economie en banenmarkt op gaan. Wij zijn trots op twente als omgeving, en zijn graag deel van de lokale cultuur en economie. Daarom niet "made in China", maar "Made in Hengelo"!

Duurzaam geproduceerd

met energie van 18.000 zonnepanelen

Onze duurzame productiefaciliteit, gelegen op The Green Box Cleantech Campus, stelt ons in staat om al onze systemen op een duurzame manier te produceren en te testen, gebruikmakend van de energie opgewekt door de meer dan 18.000 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de Green Box-gebouwen.

Kijk achter de schermen

We hebben met een FPV-drone door onze productiehal in Hengelo gevlogen. Bekijk de toekomst vanuit een nieuw perspectief!

Overvol Elektriciteitsnet

Er is steeds meer elektriciteit nodig. En we wekken ook steeds meer op! 

Het resultaat? Ons Nederlands elektriciteitsnet is overbelast. Het is nooit bedoeld als een “grote gratis batterij”. 

Batterijen als oplossing

Energieopslagsystemen bieden verschillende voordelen, waaronder snelle implementatie, snelle reactie op veranderingen in de vraag en het aanbod van energie, en de mogelijkheid om meerdere taken uit te voeren, zoals piekreductie en noodstroomvoorziening. We hebben succesvolle toepassingen in verschillende sectoren gefaciliteerd, wat de economische en ecologische voordelen benadrukt.

Nederlands vakmanschap

De voordelen voor onze klanten:

01

Korte lijntjes

We zitten om de hoek. Dit zorgt ervoor dat het gehele verkooptraject, maar ook de service en nazorg, soepel en prettig kan verlopen, zonder lange wachttijden en irritaties.

02

In het nederlands

Bij SmartGrid geniet u niet alleen van hoogwaardige service en kwaliteit, maar ook van directe communicatie in het Nederlands, waardoor uw ervaring naadloos en efficiënt is.

03

voor Nederland ontworpen

Gemaakt door Nederlanders, voor Nederland: onze producten belichamen lokale expertise en zijn ontworpen voor het Nederlandse energielandschap.

Een sterkere Energie-toekomst

Het is duidelijk dat energieopslagsystemen, en met name batterijsystemen, onmisbaar zijn voor het toekomstige energielandschap. Ze dragen bij aan de stabilisatie van het elektriciteitsnet, voorkomen overbelasting en maken efficiënt gebruik van duurzame energiebronnen.

Download de Netcongestie Whitepaper

In deze brochure duiken we in de wereld van het elektrificeren van de wereld.

Scroll to Top
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Door het invullen van dit veld ga je akkoord met de algemene voorwaarden.