Slimme bediening realtime verbinding

Al onze oplossingen bieden mogelijkheden om verbinding te maken, te interfacen en te communiceren met de bestaande infrastructuur.

Realtime toezicht

Energieopslagsystemen komen volledig tot hun recht wanneer ze een geïntegreerd onderdeel vormen van het web van duurzame opwekking, de vraag van consumenten en de industrie, en het elektriciteitsnet.

Daarom kan elke SmartGrid-oplossing verbinding maken, interfacen en communiceren met uw bestaande infrastructuur.

Op weg naar digitale uitmuntendheid

Ongeacht uw bestaande infrastructuur, SmartGrid-oplossingen worden geleverd met een breed scala aan interfaces en functies en nog veel meer op aanvraag.

Wat u van SmartGrid kunt verwachten:

Gegevens over alle componenten

Om optimale bedrijfsvoering en systeemgezondheid op de lange termijn te ondersteunen, worden alle SmartGrid-oplossingen geleverd met uitgebreide, realtime en op afstand toegankelijke inzichten en analyses.

Via ons gedetailleerde omgevingscontrolesysteem kunt u gegevens verkrijgen over de temperatuurniveaus voor een verscheidenheid aan individuele belangrijke componenten, evenals over de algehele vochtigheidsniveaus in de container. En naast de algehele systeemstatus kunt u gedetailleerde uitsplitsingen bekijken van spanning, stroom, State-of-Health (SOH) en State-of-Charge (SOC) per batterijcelbank.

Aanpassingen met één druk op de knop

Met een ingebouwde touchscreen-bedieningseenheid kunnen alle belangrijke prestatie-instellingen met één druk op de knop direct worden bekeken en gewijzigd. Voor optimale energiecontrole kunt u het gedrag van de ingebouwde AC- en DC-in- en -uitgangen van SmartGrid aanpassen, waarbij u gegevens zoals gewenste spanning, stroomsterkte en totaal vermogen aanpast. Via onze software kunt u ook peak shaving-instelpunten definiëren om de werking van het batterijsysteem af te stemmen op uw lokale toepassingen en context.

En dankzij de 4G-internetverbindingen van SmartGrid is ons technische ondersteuningsteam nooit ver weg en kan het op afstand hulp bieden. Op maat gemaakte stroom- en systeemanalyses zijn op aanvraag beschikbaar.

Ontdek Meer

Scroll to Top