Verhuursector

Als verhuurbedrijf kunt u in deze snelgroeiende markt een stevige positie verwerven.

Duurzaamheid eerst

Verhuur als Katalysator

Kosteneffectief experimenteren: Verhuurbedrijven bieden bedrijven de mogelijkheid om te experimenteren met schone energietechnologieën zonder de aanzienlijke initiële kosten die doorgaans gepaard gaan met de aanschaf van dergelijke systemen.

Bevordering van hulpbronnenefficiëntie door delen: Verhuurbedrijven bevorderen de deeleconomie. Door gedeeld gebruik van energieopslagsystemen maximaliseren deze bedrijven het gebruik van hulpbronnen, minimaliseren ze de algehele impact op het milieu en bevorderen ze een duurzamer energie-ecosysteem.

3 Verschillende toepassingen

De eindklant kan energieopslagsystemen op heel veel manieren inzetten. Dit zijn de meest voorkomende.

Zonne-energie opslaan

Je eigen zonne-energie wil je zo goed mogelijk gebruiken. Door het op te slaan, kun je het op een later moment gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de zon niet schijnt.

Volladen en neerzetten

Voor bepaalde specifieke situaties is het de beste oplossing om je energieopslagsysteem op te laden, te transporteren, en neer te zetten op de plek waar energie nodig is.

Peak Shaving

Verminder het elektriciteitsverbruik tijdens periodes van grote vraag, ook wel piekuren genoemd, door gebruik te maken van het energieopslagsysteem in plaats van van het elektriciteitsnet.

Made in Hengelo

Onze energieopslagoplossingen worden ontwikkeld, geproduceerd en getest door ons lokale team, op onze locaties in Nederland.

Lange Levensduur

SmartGrid-producten zullen uw bedrijf tot 20 jaar lang van stroom voorzien, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

100% recyclebare componenten

Alles wat in een SmartGrid-product past, kan volledig worden gedemonteerd en teruggewonnen. Zoals bij elke oplossing bieden wij gratis end-of-life-services.

Geavanceerde Software

Dankzij onze software zijn onze producten in elke situatie plug & play. Eenvoudig instellen en inschakelen, onze software zorgt voor de rest.

Mobiel, modulair en schaalbaar

Of u nu een project heeft afgerond of op een andere locatie extra stroom nodig heeft, onze systemen bieden altijd en overal de flexibiliteit die u nodig heeft.

Remote 24/7 monitoring

Wij monitoren onze systemen op afstand. Zo kunnen wij u altijd de beste service bieden en zit u nooit zonder stroom.

Rol in de energietransitie

Nederland streeft naar meer gebruik van hernieuwbare energiebronnen om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Energieopslagsystemen spelen een essentiële rol bij de de stabilisatie van het elektriciteitsnet. Ze slaan overtollige energie op tijdens periodes van lage vraag en geven deze vrij tijdens periodes van hoge vraag, waardoor een betrouwbare en flexibele energievoorziening wordt gegarandeerd. Dit ontlast het elektriciteitsnet en voorkomt overbelasting of stroomuitval als gevolg van schommelingen uit hernieuwbare bronnen, zoals weersvariaties.

Robuuste praktijken waarbij veiligheid voorop staat

Onze batterijopslagsystemen geven prioriteit aan veiligheid door het gebruik van A-klasse LFP-technologie, waardoor superieure prestaties en betrouwbaarheid worden gegarandeerd. Het modulaire ontwerp verbetert niet alleen de efficiëntie, maar maakt ook snelle service mogelijk, zowel op afstand als op locatie, waarbij bij elke stap de hoogste veiligheidsnormen worden gehandhaafd.

Duurzame investering,
Slim rendement

Investeren in duurzaamheid gaat niet alleen over het redden van de planeet; het is een strategische zet die financieel rendabel is. Doormiddel van subsidies, energiehandel en verbeterde efficiëntie kan je terugverdientijd erg kort zijn. 

Download de Verhuur Whitepaper

In deze brochure duiken we in de wereld van het elektrificeren van de wereld doormiddel van verhuur.

Scroll to Top
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Door het invullen van dit veld ga je akkoord met de algemene voorwaarden.