Over ons

Sla je energie op met SmartGrid.

Klantgericht

Hoewel we over bewezen configuraties beschikken, stellen we de prestaties van elk product af op de behoeften van onze klanten.

Impactgedreven

Wij richten onze expertise, energie en inspanningen op uitdagingen waar wij een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.

Multidisciplinair

Of het nu gaat om montage, configuratie of ontwikkeling, ons team kan elke uitdaging op het gebied van energieopslag aan.

Geen tijd om stil te staan...

Hoewel onze producten consequent opmerkelijke prestaties leveren, streven wij naar voortdurende innovatie. We omarmen verandering en zoeken naar betere oplossingen voor de elektrificatie van energie wereldwijd.

Onderdeel van Koolen Industries

SmartGrid is opgericht door Koolen Industries. Kees Koolen legt zijn missie met SmartGrid uit in onderstaande video.

Play Video

Onze bijdrage aan een schone energietoekomst

Via onze oplossingen voor energieopslag willen we de integratie van hernieuwbare energiebronnen versnellen en vervuilende technologieën vervangen, zoals generatoren en energie-industrieën die elektrificeren, van de bouw tot evenementen en transport. En aan het einde van de levensduur van een product nemen wij de verantwoordelijkheid voor de demontage, hergebruik en recycling.

Geproduceerd met groene stroom

SmartGrid is er trots op dat het zijn systemen milieubewust produceert. Onze locatie, gelegen aan de Green Box in Hengelo, maakt gebruik van 18.000 zonnepanelen op het dak, waardoor zonne-energie onze productie aandrijft. In periodes met weinig zonlicht geven we er de voorkeur aan om alleen groene energie uit het elektriciteitsnet te halen.

Scroll to Top